Energy Traffic Education

Haal je bromfietsrijbewijs bij Energy Traffic Education

Ben je 16 jaar? En ben je het fietsen tegen de wind in zat? Pak de brommer of de scooter! Haal je bromfietsrijbewijs en ga op pad. 

Vanaf nu kan dit ook op locatie in Stadshagen nabij het winkelcentrum. Makkelijk als je in Stadshagen of Westenholte woont.

Woon je in Berkum? ook geen probleem. Vanaf het parkeerterrein bij VV Berkum beginnen we aan jouw rijles.

De lessen worden altijd individueel gegeven. Hierdoor krijg je de maximale aandacht en begeleiding om goed voorbereid het praktijkexamen te doen. Voor het echter zover is ga je bij het CBR het theorie examen doen. Als je hiervoor geslaagd bent ga je de rijlessen volgen.  Deze lessen plannen we, evenals het examen, in als je het theorie examen met goed gevolg hebt afgelegd. Het indelen van de lessen gaat in overleg.

De lessen worden gegeven op een Kymco Agility, een scooter die tegen een stootje kan en je niet met koude handen laat rijden. Daar zorgt de handvatverwarming voor. Uiteraard volgt de instructeur, zelf een motorrijder, je tijdens de lessen op de scooter. Hierdoor kan hij je op de best mogelijke manier aandacht geven en dingen voordoen.

Je mag al theorie gaan doen als je vijftien en een half bent. Met 16 jaar en in bezit van een geldig theriecertificaat mag je pas gaan lessen en opgaan voor je praktijkexamen.

Als je na de bromfietsopleiding besluit om bij ons je auto of je motorrijbewijs te halen dat is het lesuur voor het eerste praktijkexamen voor onze rekening.

Tarieven

Bromfietsrijles per uur (60min)

€ 35

Praktijkexamen incl. brommerhuur

€ 179

Theorie en oefenboek

€ 35

Theoriecursus via internet per maand

€ 10

Theorie examen

€ 37

Theorie examen individueel

€ 95

Theorie examen extrat tijd

€ 49

 

 

Tarieven

Rijles 60 minuten

€ 35

Praktijkexamen incl. huur brommer

€ 179

Theorie examen

€ 37

Theorieboek extra tijd

€ 49

Theorie examen individueel

€ 95

Theorieboek en oefenboek

€ 35

Theorie cusus online per maand

€ 10