Energy Traffic Education

Korting op autorijlessen in Zwolle met Energy Traffic Education

Je cijferlijst is geld waard!

Eindelijk is het zover, de dag waarvan je hoopte dat hij zou komen: je bent verlost van al die uren hard zwoegen en zweten voor school. Geslaagd of niet, je hebt eindelijk weer alle tijd van de wereld. En er is geen beter moment dan nu om te beginnen met je rijbewijs. Zo ben jij aan het einde van de zomer klaar om de wijde wereld in te rijden.

Daar kun je mee thuiskomen

Ben je de slimste van de klas bent of loop je er soms de kantjes vanaf? Voor ons maakt het niets uit, want bij onze rijschool in Zwolle kan iedereen met zijn cijferlijst korting krijgen op rijlessen. ‘Waarom dat nu weer?’ horen we je denken. We vinden dat je hard hebt gewerkt het afgelopen schooljaar en dus verdien jij best een schouderklopje.

Of je nu geslaagd of gezakt bent, over of niet, je cijferlijst geeft je bij ons sowieso korting. De cijfers op je rapport bepalen de korting die jij op je eerste rijlessen gaat krijgen. Dat kan oplopen tot wel € 60,-. En daar kan je dan weer lekker een extra festivalletje van pakken.

Hoe gaat het in zijn werk?

We houden het lekker simpel. Gewapend met je cijferlijst meld je je bij je instructeur voor je eerste rijles. Samen kijken jullie naar de cijfers en bepalen we welke cijfers van toepassing zijn (zie hieronder de voorwaarden). Alle vakken op je lijst doen mee.

Het aantal lessen dat in aanmerking komt voor korting is gelijk aan het aantal examenvakken op je cijferlijst met een maximum van 6. Daarna betaal je de reguliere lesprijs. De actie geldt bij een minimale afname van 20 lessen.

Je betaalt vóór je 3e rijles de eerste 10 lessen. Voor les 12 moeten dan weer de volgende 10 lessen betaald zijn.

Bovenstaande geldt voor onze auto- en motorrijlessen.

Ga je voor het brommerrijbewijs? Dan zijn je hoogste en je laagste cijfer van belang. Samen zijn zij het bedrag van je korting op je eerste praktijkexamen.

De actie loopt van 1 mei tot 1 augustus 2019 en is niet inwisselbaar voor contant geld.  

Voorwaarden:

Als je dit schooljaar examen hebt gedaan en je bent geslaagd (gefeliciteerd!):

  • Het gemiddelde van het hoogste en het laagste cijfer bepaalt de korting per les die je in euro’s krijgt.

Als je dit schooljaar examen hebt gedaan en je bent gezakt (volgend jaar beter!):

  • Het gemiddelde van de twee laagste cijfers bepaalt de korting die je in euro’s per les krijgt.

Als je nog geen eindexamen heb gedaan:

  • Het laagste cijfer bepaalt de korting per les.