Lees hier de blog van Energy Traffic Education in Zwolle

 • 18/10/2022 0 Opmerkingen
  7 tips om zo snel mogelijk je motorrijbewijs te halen

  Motorrijden is fantastisch! Je in de buitenlucht snel kunnen verplaatsen, is voor velen van ons hét ultieme gevoel van vrijheid. Vooral in de lente en in de zomer, als het weer aangenaam is, zien we dan ook veel motoren op de weg. Om motor te mogen rijden, moet je echter wel een speciaal motorrijbewijs hebben. Heb je die nog niet, dan vind je hier 7 tips om dat rijbewijs zo snel mogelijk te halen.

  Lees meer
 • 24/03/2022 0 Opmerkingen
  10 rijlestips voor beginner

  Iedereen die aan rijlessen begint, wil het liefst zo snel mogelijk zijn of haar rijbewijs halen om daarna zelfstandig de weg op te gaan. In deze blog lees je 10 praktische tips die je gaan helpen om nog sneller je rijbewijs te halen. Heel veel succes!

  Lees meer
 • 13/09/2021 0 Opmerkingen
  5 tips om in één keer te slagen voor je bromfietstheorie-examen

  Wil je graag op de bromfiets of scooter leren rijden? Voordat je aan rijlessen kunt beginnen, zul je je theorie-examen moeten halen. Je bromfietstheorie-examen is natuurlijk ontzettend spannend. Makkelijk is het niet – slechts 50% van de Nederlandse studenten haalt het examen in één keer. Maar met de goede voorbereiding (en misschien een beetje hulp van Energy Traffic Education uit Zwolle) lukt het ook jou best om voor het theorie-examen te slagen. Lees snel verder voor onze 5 beste tips!

  Lees meer
 • 13/04/2021 0 Opmerkingen
  De rijlessen van Energy Traffic Education

  Of je nou wil leren autorijden, graag je brommerrijbewijs wilt halen of het liefst op de motor stapt – bij Energy Traffic Education haal je op een veilige manier stapsgewijs het rijbewijs van jouw keuze in de regio Zwolle. Jong en oud kunnen bij ons terecht, net zoals mensen met faalangst, ADD of autisme. Onze ervaren rijinstructeur past de lessen aan jou aan, zodat jij je altijd op je gemak voelt. Hier lees je meer over onze auto-, brommer- en motorrijlessen.

  Lees meer
 • 16/12/2020 0 Opmerkingen
  Autorijlessen in een automaat

  Als je je autorijbewijs wil halen, denk je waarschijnlijk meteen aan rijlessen in een schakelauto. Maar als je snel en voordelig je rijbewijs wil halen of als je moeite hebt met schakelen, is het misschien een betere optie om te leren rijden in een automaat. Hier lees je wat de voordelen en nadelen zijn van het volgen van autorijlessen in een automaat bij Energy Traffic Education in Zwolle.

  Lees meer
 • Motor
  26/08/2020 0 Opmerkingen
  Wat je moet weten over het halen van je motorrijbewijs

  Op de motor geniet je volop van vrijheid en flexibiliteit. Overweeg jij je motorrijbewijs te halen, maar wil je eerst meer weten over de verschillende mogelijkheden en de invulling van de lessen? Hier lees je wat de verschillende motorrijbewijzen zijn, wanneer je kunt beginnen met je motorrijlessen en wat de inhoud van de rijlessen is.

  Lees meer
 • 15/04/2020 0 Opmerkingen
  Het scooter praktijkexamen, 3 tips om te slagen

  Als je zestien jaar of ouder bent, mag je op een scooter rijden. Hiervoor heb je echter wel een rijbewijs nodig, het AM-rijbewijs. Wat je misschien niet wist is dat scooter een verzamelnaam is voor zowel een brommer als een snorfiets. Met het AM-rijbewijs mag je dus op beide rijden en het praktijkexamen wordt afgenomen op een brommer. Voordat je je praktijkexamen kunt aanvragen, moet je eerst geslaagd zijn voor het theorie-examen.

  Lees meer
 • Autorijbewijs
  15/04/2020 0 Opmerkingen
  Welke periode van het jaar is het meest geschikt om te beginnen met autorijles?

  Als je wilt autorijden, moet je eerst je rijbewijs halen en daarvoor moet je rijlessen volgen. Maar welk moment van het jaar is nu het beste moment om met die rijlessen te beginnen, zodat je de meeste rijervaring op kunt doen? In de zomer, als het minder druk is of in de winter met slechter weer en als het vroeg donker is? We zetten de voor- en nadelen van de verschillende seizoenen voor je op een rijtje.

  Lees meer