Lees hier de blog van Energy Traffic Education in Zwolle

 • Motor
  26/08/2020 0 Opmerkingen
  Wat je moet weten over het halen van je motorrijbewijs

  Op de motor geniet je volop van vrijheid en flexibiliteit. Overweeg jij je motorrijbewijs te halen, maar wil je eerst meer weten over de verschillende mogelijkheden en de invulling van de lessen? Hier lees je wat de verschillende motorrijbewijzen zijn, wanneer je kunt beginnen met je motorrijlessen en wat de inhoud van de rijlessen is.

  Lees meer
 • 15/04/2020 0 Opmerkingen
  Het scooter praktijkexamen, 3 tips om te slagen

  Als je zestien jaar of ouder bent, mag je op een scooter rijden. Hiervoor heb je echter wel een rijbewijs nodig, het AM-rijbewijs. Wat je misschien niet wist is dat scooter een verzamelnaam is voor zowel een brommer als een snorfiets. Met het AM-rijbewijs mag je dus op beide rijden en het praktijkexamen wordt afgenomen op een brommer. Voordat je je praktijkexamen kunt aanvragen, moet je eerst geslaagd zijn voor het theorie-examen.

  Lees meer
 • Autorijbewijs
  15/04/2020 0 Opmerkingen
  Welke periode van het jaar is het meest geschikt om te beginnen met autorijles?

  Als je wilt autorijden, moet je eerst je rijbewijs halen en daarvoor moet je rijlessen volgen. Maar welk moment van het jaar is nu het beste moment om met die rijlessen te beginnen, zodat je de meeste rijervaring op kunt doen? In de zomer, als het minder druk is of in de winter met slechter weer en als het vroeg donker is? We zetten de voor- en nadelen van de verschillende seizoenen voor je op een rijtje.

  Lees meer