Energy Traffic Education

Haal je bromfietsrijbewijs of scooterrijbewijs bij Energy Traffic Education

Ben je 16 jaar? En ben je het fietsen tegen de wind in zat? Pak de brommer of de scooter! Haal je bromfietsrijbewijs of scooterrijbewijs en ga op pad. 

Vanaf nu kan dit ook op locatie in Stadshagen op de parkeerplaats aan de Sportlaan. Makkelijk als je in Stadshagen of Westenholte woont. Ook goed bereikbaar vanaf Hasselt en Zwartsluis.

Woon je in Berkum? Ook geen probleem. Vanaf het parkeerterrein bij VV Berkum beginnen we aan jouw brommerrijles.

De brommerrijles wordt altijd individueel gegeven. Hierdoor krijg je de maximale aandacht en begeleiding om goed voorbereid het praktijkexamen te doen. Voor het echter zover is ga je bij het CBR het theorie examen doen. Als je hiervoor geslaagd bent ga je de brommerrijlessen volgen.  Deze rijlessen plannen we, evenals het praktijkexamen, in als je het theorie examen met goed gevolg hebt afgelegd. Het indelen van de brommerrijlessen gaat in overleg.

De brommerrijlessen worden gegeven op een Kymco Agility, een scooter die tegen een stootje kan en je niet met koude handen laat rijden want daar zorgt de handvatverwarming voor. Uiteraard volgt de instructeur, zelf een motorrijder, je tijdens de lessen op de scooter. Hierdoor kan hij je op de best mogelijke manier aandacht geven en dingen voordoen. Met deze methode van lesgeven bereiken wij een bijna 100% examenscore!

Je mag al theorie gaan doen als je vijftien en een half bent. Met 16 jaar en in bezit van een geldig theriecertificaat mag je pas gaan lessen en opgaan voor je praktijkexamen.

Als je na de bromfietsopleiding besluit om bij ons je autorijbewijs of je motorrijbewijs te halen dat is het lesuur voor het eerste praktijkexamen voor onze rekening.

Tarieven

Bromfietsrijles per uur (60min)

€ 35

Praktijkexamen incl. brommerhuur

€ 183

Theorie en oefenboek

€ 35

Theoriecursus via internet per maand

€ 10

Theorie examen

€ 39

Theorie examen individueel

€ 95

Theorie examen extrat tijd

€ 51

 

 

Tarieven

Rijles 60 minuten

€ 35

Praktijkexamen incl. huur brommer

€ 183

Theorieexamen

€ 39

Theorieexamen extra tijd

€ 51

Theorieexamen individueel

€ 95

Theorieboek en oefenboek

€ 37

Theorie cusus online per maand

€ 10